Over mezelf

Mijn naam is Agnes Defillet (°1957). Ik ben energetisch en psychisch consulent en breng u een aanbod aan Usui Shiki Ryoho Reiki, sjamanistisch werk, aura- en tijdlijnheling en psychotherapie. Ik woon in Mortsel bij Antwerpen.

Van kind af aan heb ik contact met verschillende bewustzijnslagen en -vormen wat een bepaalde drang naar "zoeken wat werkelijk is" in gang heeft gezet. De keuze van hoe het energetische werk in de vorm neer te zetten, kwam er na verschillende cursussen, workshops, opleidingen. Mij werk is, naast concrete opleidingen, gebaseerd op intuïtief contact met de Akasha's van waaruit informatie verkregen kan worden die op dat moment nuttig is voor de persoon in kwestie.

Psychotherapie gebeurt in gespreksvorm waarbij nagegaan wordt van waar blokkades zich gevormd hebben en hoe je je in het leven van alledag verhoudt. Altijd komen dan vragen op over de zin van het leven, de manier van waarneming van de realiteit en perceptie, hoe je dagdagelijkse pad te bewandelen, .... kortom vragen die te maken hebben met de essentie van je bestaan en je evolutie.

Je kan bij me terecht voor privé-sessies of groepswerk. Ik heb mijn werkruimte thuis maar op uw verzoek kan er over een andere locatie gesproken worden.  

Misschien tot dan!